Kalendrar

 

kalenderGe bort en unik kalender! Kalendrarna finns i flera olika storlekar och former.

Uppdaterad - läs längre ner om nyheterna i vår almanacka

Storleks & Prislista

Storlek
Antal
Pris
A4
1 249:-/st

2-4 199:-/st

5-9 179:-/st

10- 149:-/stA3
1 299:-/st
2-4 249:-/st
5-9 229:-/st
10- 199:-/st

 

Våra almanackor finns att få antingen på "klassiskt papper" dvs ett lite tjockare papper. Fördelen med detta är att man kan skriva med vanlig blyerts eller bläckpenna.
Som alternativ erbjuder vi även dessa almanackor på riktigt fotopapper i matt finish. Fördelen med detta är att här får dina foton maximal bildkvalitet. Vi säljer pennor som fungerar utmärkt till fotopapper.

 

 

Almanackan kan du designa fritt och vi erbjuder en mängd olika färdiga teman. Almanackan kräver 13st bilder men det går givetvis bra att använda fler än så, det är bara fantasin som sätter gränserna. För att få lite mer effekt i bilden kan man lägga till en ram. Man kan även använda en egen bild som bakgrund om man så önskar.
Önskar du namnsdagarna i din kalender så väljer du att importera "publika händelser" under knappen händelser i designläget. Du kan även lägga till egna händelser här såsom födelsedagar mm. väljer du att registrera dig som medlem hos oss, så kommer vårt beställningssystem ihåg dina händelser nästa gång du skapar en kalender hos oss.
Det går även att lägga in en bild till din händelse


 

 

 

 

 

 

Det är möjligt att byta färg på rutnät och text